ERWIN SATTLER

 


De edelste materialen en de fijnste uurwerkmakertechniek. Kwaliteit en duurzaamheid voor generaties lang.

Geachte dames en heren, 

Graag stel ik u voor aan de wonderbare wereld van Erwin Sattler, de producent van de mooiste klokken die aangenaam tikkend uw woning, kantoor of bedrijf verrijken. 

Deze, zeer gespecialiseerde uurwerkfabrikant maakt klokken, bedoelt voor liefhebbers van extreem hoge kwaliteit en duurzaamheid die generatie over generatie doorgegeven kan worden.


 Al meer dan 25 jaar verdelen wij deze zeer exclusieve productgroep vanuit onze winkel in Steenbergen over heel Nederland, België en Luxenburg.

De laatste jaren is onze klantenkring echter steeds verder uitgebreid en installeren we deze klokken ook in andere Europese landen. Al velen voor u hebben de weg gevonden naar onze toonzaal in Steenbergen. Hier presenteren wij altijd alle modellen die voor onze klantenkring belangrijk zijn. Op een kleine uitzondering na zijn ze eigenlijk altijd uit voorraad leverbaar. Hebt u echter een wens die een speciale productie tot gevolg heeft dan verzorgen wij dit, waar mogelijk, ook voor u, geheel in overleg met onze specialisten en de specialisten bij Erwin Sattler in Duitsland.

Als exclusief Concessionaris voor de Benelux zijn wij trots op het feit dat wij deze fraaie interieur stukken in onze toonzaal kunnen presenteren. Deze, grotendeels door de Erwin Sattler manufactuur specialisten met de hand vervaardigde klokken hebben uiteraard een streepje voor in onze Exclusief afdeling waar de exclusiviteit en kwaliteit optimaal tot zijn recht komt. Klokken waar velen van dromen. Kort gezegd: klokken voor een echte liefhebber die een familiestuk aan wil schaffen voor vele generaties.


Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze toonzaal in Steenbergen waar wij voor u klaar staan om u nader te informeren over alle mogelijkheden. U mag uiteraard altijd bellen voor een afspraak.

Een harmonie van de edelste materialen
• Exclusieve ontwerpen die alle topkwaliteit bouwdelen omringden.
• Exclusieve manufactuur uurwerken.
• Graham ankers met gesteende ankerpaletten.
• Invar-Compensatie slingers.
• Geblauwde stalen wijzers en schroeven.
• Verzilverde, zeer verfijnd gegraveerde, of fraaie geëmailleerde wijzerplaten.
• Precisie kogellagers en Robijn gesteende lagers.
• Extra dikke geharde platine’s.
• Kwaliteit voor het leven.
• Kijk alvast eens op de website erwinsattler.com voor meer informatie.


Merkbrochure van Erwin Sattler

Website van Erwin Sattler